09
листопада

СІМА Global Business Challenge 2015

Автор: Наталія Гаращенко
10069 0 0 0
СІМА Global Business Challenge 2015

ЗАПРОШУЄМО ВІДВІДАТИ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ЕТАП МІЖНАРОДНОГО СТУДЕНТСЬКОГО КОНКУРСУ БІЗНЕС-КЕЙСІВ СІМА Global Business Challenge 2015, який проходитиме 24 червня 2015 року в Концертному залі КНЕУ ім. В. Гетьмана за адресою: вул. Дегтярівська, 49Г. У цьому році вперше в Україні відбудеться національний етап престижного щорічного міжнародного студентського конкурсу бізнес-кейсів CIMA Global Business Challenge.
Конкурс дає шанс майбутнім економістам і бізнес-лідерам отримати практичний досвід вирішення реальних задач в підприємницькому середовищі, покращити свої навички роботи в команді, а також зробити вагомий внесок в свою подальшу кар’єру. В цьому змаганні взяли участь студенти з 26 країн. Чотири студентські команди з українських ВНЗ, котрі здобули найвищі оцінки експертів СІМА, матимуть шанс презентувати власні роботи на національному фіналі конкурсу перед суддями – впливовими бізнес-лідерами. А команда-переможець представлятиме свій університет і Україну на глобальному фіналі CIMA GBC 2015 в Польщі.
Подія відкрита для всіх зацікавлених, участь безкоштовна. Незалежно від того, хто Ви – учасник конкурсу, роботодавець, ментор, зацікавлений в конкурсі студент, друг чи член сім’ї, або ж просто бажаєте прийти й підтримати команди-фіналісти, – ми будемо раді бачити Вас на всеукраїнському фіналі конкурсу CIMA GBC 2015. Ви побачите, як команди презентуватимуть власний аналіз бізнес-кейсу перед експертами у галузі, відповідній тематиці кейсу, і відповідатимуть на запитання по роботі. Учасники заходу також дізнаються про можливості працевлаштування, матимуть змогу поспілкуватись з провідними роботодавцями, а також дізнаються більше про СІМА та про глобальний конкурс бізнес кейсів CIMA GBC. Мова заходу – англійська.
Національний фінал проходитиме 24 червня 2015 року в Концертному залі КНЕУ ім. В. Гетьмана за адресою: вул. Дегтярівська, 49Г.
Для участі – буль ласка, зареєструйтесь.
Відкриття заходу - о 9:30.
Програма заходу – 2015 CIMA GBC Ukraine final – programme.